Fans willen een “You’re breathtaking”-achievement in Cyberpunk 2077

cyberpunk-2077-youre-breathtaking-petitie

Keanu Reeves, de Matrix-acteur die bij sommigen ook bekend is als “John Wick uit Fortnite“(…), is hot! Met zijn optreden voor Cyberpunk 2077 gedurende Xbox’ E3 2019 Briefing heeft de nimmer ouder wordende held zijn godenstatus onbewust verstevigd door iemand “adembenemend” te noemen, nadat hij dit compliment zelf kreeg van iemand in de zaal. Inmiddels willen de fans van Cyberpunk 2077 dit moment vereeuwigd zien in de game zelf.

Volgens de achterban dient er een achievement in de RPG van CD Projekt RED te zitten die refereert naar dit historische moment. Er is dan ook een petitie op poten gezet voor een “You’re Breathtaking”-achievement, die je verdient wanneer je de game voor de volle 100% uitspeelt. Inmiddels zijn er ruim 26.000 mensen die dit een retestrak plan vinden en dat aantal stijgt met de seconde.

Wil je ook je steentje bijdragen in deze petitie? Dat kan. Via Change.org is de petitie terug te vinden. Of het verzoek daadwerkelijk door CD Projekt RED ingewilligd wordt, dat valt nog te bezien. We gaan er vanzelf achterkomen op 16 april 2020, wanneer de game in de schappen ligt. Heb je geen idee wat die hele Cyberpunk 2077-gekte inhoudt? Check dan vooral even onze Cyberpunk 2077 preview.

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Overdrijven we het niet allemaal een beetje…

 2.   
  ChielB's avatar

  Het komt bijna geënsceneerd over, de reactie uit de zaal en de extra aandacht daarmee. Ach ja, de game heeft al best wat indruk achtergelaten en daar gaat het uiteindelijk om

 3.   
  mattioza's avatar

  Ach het zou wel een leuke knipoog zijn naar, zoals Michiel zegt, een actie dat heel wat publiciteit heeft meegebracht.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Ik doe het niet voor minder, is toch alleen maar leuk!

 5.   
  Papachico's avatar

  Gimme achievements, gimme the game! Ik kan echt niet wachten op deze game te spelen. Ik had Destiny heel hoog zitten maar was totaal niet wat ze hadden beloofd.

  Ik geloof in de makers. Ik geloof in deze game. Dit wordt een parel van heb ik u daar.