Ghostbusters: The Video Game krijgt een remaster

Een vrij opvallende remaster is zojuist aangekondigd, want de Ghostbuster-game uit 2009 krijgt een plekje op de huidige generatie consoles. Ghostbusters: The Video Game was verrassend sterk en de fans kunnen met deze remaster de smaak van die verschrikkelijke reboot film van drie jaar geleden wegspoelen.

Tien jaar geleden kwam de inmiddels verdwenen studio Terminal Reality op de proppen met één van de weinige games, gebaseerd op een film die niet slecht was. De acteurs uit de originele twee films, nogmaals we doen alsof de reboot nooit gebeurd is, zitten allemaal in de game en jij ben een rookie die met de legendarische spokenjagers meeloopt.

Hoe grondig de schoonmaakbehandeling voor Ghostbusters: The Video Game gaat zijn, is nog niet helemaal bekend. Er is een korte trailer verschenen met wel iets betere graphics en we weten dat Saber Interactive, van onder andere Halo: The Master Chief Collection en Quake Champions, het project op zich neemt. De remaster moet dit jaar nog uitkomen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Voor laatstgenoemde platform kan je echter alleen terecht bij de Epic Store en lijkt Steam weer buiten de boot te vallen.

 

 1.   
  Sixty's avatar

  ik ga hem zoiezo voor de ps4 halen, echt een leuke game.

 2.   
  mmx's avatar

  Leuk idee maar eerst zien wat het word.

 3.   
  Tadao's avatar

  Ik zal maar even een echo van de youtube comments zijn:
  Balen dat het epic exclusive is voor de PC, had gehoopt mensen die mij lief zijn ermee te verassen. Maar, ondertussen is het tenminste ook nog wel op de Switch

 4.   
  RLXTR's avatar

  Leuk! Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden dat ik deze op de PS3 speelde, terwijl ik hem al op de release had. Time flies

 5.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Dik