Quake Champions is nu echt free-to-play

Het afgelopen weekend was de QuakeCon 2018 en dat was voor Bethesda en id Software natuurlijk het uitgelezen moment om gameplay van onder andere RAGE 2 en DOOM Eternal de wereld in te slingeren. Op de QuakeCon kon echter ook Quake Champions natuurlijk niet achterwege blijven. Bethesda heeft namelijk laten weten dat Quake Champions per direct gratis te spelen is.

Je kunt Quake Champions gratis spelen via de Early Access-sectie op Steam en via de website van Bethesda. Hoewel het al langer het plan was van Bethesda om Quake Champions free-to-play te maken, moest je tot voor kort toch je portemonnee trekken om de game te kunnen spelen. Om toegang te krijgen tot de Early Access-versie van Quake Champions moest namelijk het Champions Pack aangeschaft worden en daar is nu dus verandering in gekomen. Het Champions Pack, dat toegang geeft tot extra personages, kan nog wel steeds aangeschaft worden.

  1.   
    Neolite's avatar

    De laatste Quake Singleplayer was toch wel een pareltje, door de fabriek heen op de lopende band en er als een halve robot uitkomen(zaagje in de onderbenen) was toch wel echt heel erg vet gedaan. De game speelde verder ook lekker, wat verwacht je eigenlijk ook.