‘Call of Duty 2020 wordt Black Ops 5 met singleplayer’

Afgelopen weekend kwam Jason Schreier, de man met heel veel connecties binnen de game industrie, met opmerkelijk nieuws omtrent Call of Duty. Uitgever Activision heeft drie verschillende studio’s die werken aan Call of Duty-games en door deze strategie aan te houden, kan Activision ieder jaar een nieuwe Call of Duty uitbrengen.

De nieuwste Call of Duty van dit jaar wordt binnenkort onthuld en zal worden gemaakt door Infinity Ward, bekend van de Modern Warfare-games. Normaal gesproken is ontwikkelaar Sledgehammer Games aan de beurt en kennen we van Call of Duty WWII.

Volgens Schreier heeft Activision afgelopen week besloten om Sledgehammer Games samen met Raven een opdracht gegeven voor Call of Duty 2020. De beroemde studio achter de Black Ops-games, Treyarch, zal het project uiteindelijk overnemen en de game omdopen in Black Ops 5.

De singleplayer campaign waar Sledgehammer Games aan werkte, speelde zich af ten tijden van de Koude Oorlog. Volgens de bronnen van Schreier zal er gewoon een singleplayer campaign komen. Bovendien wordt gemeld dat Black Ops 5 op de huidige en toekomstige generatie consoles beschikbaar komt.

 1.   
  mmx's avatar

  Met SP koop ik deze ook.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Geweldig dat de sierie ook naar de PlayStation 5 en Xbox (???) komt… Helaas is het weer dat de games net zoals COD Ghost terugworden gehouden in kracht aangezien ze ook voor de PlayStation 4 en Xbox One komen.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: indeed my friend

 4.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Zo lekker dan ik ben benieuwd

 5.   
  Micboom's avatar

  Heel jammer. Ik zag liever de mensen van WW2 Weer de beurt krijgen.

  Op een nieuwe black ops zit ik niet te wachten. Vanaf deel 3 heeft die mij niet meer kunnen bekoren.

  Ik hoop dat modern warfare weer wat goeds neer kan zetten na het teleurstellende Black ops 4.

  WW2 is voor mij de beste COD uit de hele serie.