“Ticketverkoop” van EA Play 2019 gestart

Na een ietwat teleurstellende EA Play-persconferentie van vorig jaar, komt Electronic Arts ook dit jaar rond E3 op de proppen met een publiekelijk eigen evenement. Ditmaal zonder E3-persconferentie, maar wél met openbare toegang om vervroegd aan de slag te gaan met toekomstige games in Los Angeles.

Weliswaar volledig “open voor publiek”, maar Electronic Arts ziet gamers toch liever vooraf registreren, om binnenkomst te verzekeren. Daarvoor is sinds vandaag de officiële EA Play registratie voor het jaarlijkse evenement geopend. Belangstellende gamers die 8 en 9 juni in de nabijheid van Hollywood verkeren, kunnen zich nu opgeven voor verzekerde toegang.

Nog altijd is onduidelijk welke games Electronic Arts daar allemaal aanwezig zal hebben. De twee huidige onthulde projecten van Respawn Entertainment, Star Wars: Jedi Fallen Order en Apex Legends, lijken daarbij wel verzekerd te zijn van nieuwe informatie.

In de lijn der verwachtingen ligt, als altijd, ook meer over de nieuwe Madden NFL-game, FIFA en mogelijk meer content voor Battlefield 5.

EA Play vindt plaats op 8 en 9 juni 2019, in het Hollywood Palladium in Los Angeles. Tegen die tijd lees je het laatste nieuws over EA’s line-up voor de E3 uiteraard ook hier op Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren