Bekijk hier de reveal trailer van Jedi Fallen Order

Tijdens Star Wars Celebration is de eerste trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order getoond. We krijgen hoofdrolspeler Cal Kestis te zien, die na Order 66 geen gebruik meer mag maken van zijn krachten. Dat gaat mis en vanaf dat moment wordt hij opgejaagd. Hij werkt op Rakka als medewerker van een bedrijf dat oude ruimteschepen sloopt.

De game zal geen multiplayer bevatten en geen microtransacties en is een singleplayer-game draaiend om het verhaal. Star Wars Jedi Fallen Order verschijnt op 15 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Bmaster99's avatar

  ziet er heel gaaf uit! ben benieuwd hoe die in het echt zal zijn

 2.   
  BozeBever's avatar

  Waar ik gisteren omver geblazen was… vind ik dit erg tegenvallen. Ik hoop op een goed verhaal met ondersteunende graphics, maar deze trailers zegt helemaal niets. Ik trap simpelweg niet meer in de cinematic EA-trailers voordat ik gameplay heb gezien (ook die van Ubisoft overigens) De paar shots die lijken op ingame overtuigen nog niet.

  Is dit net als Battlefront2 canon trouwens?

 3.   
  mattioza's avatar

  Ben heel erg benieuwd om er meer van te zien. Een singleplayer Star Wars game maken, kan natuurlijk heel goed uitpakken of juist een groot risico zijn. Het is zo een heilig huisje, waar heel wat Star Wars-fans met een vergrootglas gaan opzitten, terwijl je bij andere games minder vergelijkingsmateriaal/gekende lore hebt. Anderzijds kan het ook gewoon erg goed verkopen, omdat het Star Wars is.

 4.   
  Chevvy Chevvy's avatar

  Zullen veel gameplay elementen inzitten van Titanfall. Wall jumping en dergelijke(zoals je in de trailer zag). Ben ook zeer benieuwd hoe dit verder gaat uitpakken…

 5.   
  mmx's avatar

  Pre orderen die hap deze moet ik als starwars fan gewoon hebben.

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Dit laat me vrij koud. Ben zelf inderdaad ook meer benieuwd naar gameplay-beelden, maar het lijkt me dat Electronic Arts die er specifiek niet in wilde hebben.

  Respawn is in het verleden ook zelf veel meer van “show and tell” geweest, terwijl EA het voor (eerste) indrukken overduidelijk meer heeft van een mooi verhaaltje. Zolang de uitingen blijven bij deze Battlefront 2-achtige cinematics, keer ik m’n kont niet om.

 7.   
  Petor's avatar

  @Tom Kauwenberg: Waar deze scepsis nou weer vandaan komt. Is Titanfall 2 niet een van de beste singleplayer-ervaringen in tijden? En met de belofte geen microtransacties of multiplayer te maken, geeft dat niet een beetje vertrouwen? Ik ben enorm boos op EA vaak, maar het lijkt me dat de kaarten goed geschud zijn voor Respawn en de fans.

 8.   
  The_sith_lord's avatar

  Ben heel benieuwd!

  Verhaal klinkt goed ben benieuwd hoe de definitieve uitwerking gaat zijn. Ben wel weer eens toe aan een goede starwars single player game.

 9.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Petor: Ik bedoel meer te zeggen dat Titanfall 2 een vele realistischere eerste indruk gaf van (onder andere) de singleplayer. Ook episch, maar duidelijk meer gebonden aan gameplay dan cutscenes.

  Dit lijken vooral de filmische snippets te zijn, in dezelfde stijl als de reveal van Battlefront 2. Heel slick en episch allemaal, maar het zegt niet veel over het eindproduct. Op zich helemaal geen schande (vooral gezien de gelegenheid waarin de game ook onthuld is), maar als ik EA was geweest, had ik juist ingespeeld op dat vertrouwen en minder ruimte voor scepsis gelaten — of in ieder geval meer afgeweken van alles wat Battlefront 2 deed.

  Ik heb nog steeds veel vertrouwen in wat Respawn kan en doet, maar ik vraag me meer af of in de insteek van deze trailer de juiste is geweest.

 10.   
  Petor's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ze bewaren de gameplay gewoon voor E3 joh, anders hebben ze daar niks te tonen 😉

 11.   
  BozeBever's avatar

  @Petor: wat moet er op 4 mei komen dan (may the fourth, is voor de fans wel een dingetje)?

  Gameplaybeelden? En dan op (of rond) de e3 een speelbare demo op de stand?

 12.   
  mmx's avatar

  @The_sith_lord: ik ben het met jou eens.

 13.   
  Mjolnir's avatar

  @Chevvy Chevvy:
  Dat zou technisch gezien dan meer een gameplay element van Jedi Academy zijn.