Star Wars: Jedi Fallen Order verschijnt op 15 november

Vorig jaar leerde we tijdens EA Play dat Respawn Entertainment niet bezig is met Titanfall 3, maar met een nieuwe singleplayer Star Wars-game. In de tussentijd is er veel gebeurd, zo heeft Respawn eerst de succesvolle battle royale Apex Legends uitgebracht en zou vanavond de eerste details uit de doeken worden gedaan over Star Wars: Jedi Fallen Order

Daar heeft Amazon nu echter een stokje voor gestoken, eerder deze week lekte er namelijk al een poster uit via de gigantische e-commercebedrijf en ook nu lijkt het niet helemaal mee te zitten met de timing. Op de pagina van Star Wars: Jedi Fallen Order is namelijk te zien dat de game moet verschijnen op 15 november, twee weken voor Black Friday.

Via het forum ResetEra werd al even gespeculeerd of de datum wel correct was, maar een speld gaf uiteindelijk de doorslag. Volgens de achterkant van de verpakking van diezelfde insigne verschijnt de game inderdaad 15 november.

In Star Wars: Jedi Fallen Order volg je een Padawan vlak na de gebeurtenissen uit de film Revenge of the Sith. Vanavond om 20:30 Nederlandse tijd vindt er een livestream plaatst die nog meer gaat onthullen over deze game.

  1.   
    mmx's avatar

    Mooi dat word weer leuk.gelijk pre orderen