Een BD-1 Lego is gespot in de Walmart app

[UPDATE] Set 75335 is inmiddels officieel bevestigd door Lego

[ORIGINEEL BERICHT] Star Wars en Lego, ze zijn tegenwoordig onlosmakelijk aan elkaar verbonden. De twee zijn als 4×1 blokjes, waarop bijna elke Lego bouwer wel een paar nagels verloren is. Dat deze broederschap anno 2022 stand weet te houden is geen verrassing meer, net als de komst van een BD-1 Lego set. Maar het is wel fijn om te zien dat de langlopende geruchten lijken te kloppen.

Maar goed, het is nog steeds geen onomstotelijk bewijs. Want laten we eerlijk zijn, een listing in de Walmart app – die Amerikaanse keten waar je naast een doosje Lego ook enkele doosjes met 5.56×45mm NATO cartridges kunt kopen – zeg ook niet alles. Maar hoop doet leven, wat die 5.56×45mm NATO cartridges niet doen. Vraag maar na aan de gemiddelde Amerikaan met kinderen die zich elke dag weer afvraagt of de kleine wel veilig thuis komt vandaag.

Anywho, we hadden het over Lego en BD-1. Volgens een Instagrammer genaamd 1414FalconFan – duidelijk een Star Wars fan – kwam deze post voorbij in de app.

Wat opvalt is het ontbreken van een Cal Kestis mini-figure, wat wellicht wel zo leuk was geweest. Maar goed, voor €100 (wat de set vermoedelijk gaat kosten) kun je niet alles hebben. Je krijgt er naar verluidt al 1062 blokjes voor, inclusief enkele 4×1 blokjes waar je je nagels weer mee kunt ruïneren. En wanneer je klaar bent, kun je het eindresultaat mooi naast je Wall-E Lego set plaatsen, want de twee zijn overduidelijk verre familieleden.

Als alle data klopt dan kunnen we vanaf 1 augustus weer aan de slag met de fameuze Deense bouwsteentjes.

Beep-boop

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren