Sony onthult donderdag nieuwe game in tweede State of Play

Eind maart experimenteerde Sony met een nieuw concept. In plaats van middels grootse liveshows als de PlayStation Experience liet de PlayStation-fabrikant met State of Play in een kleine liveshow nieuwe games voor de PlayStation en PlayStation VR zien. Het Japanse bedrijf blijkt tevreden te zijn met het experiment, want Sony heeft een tweede State of Play onthuld.

Al te lang hoeven we hier niet op te wachten, want deze State of Play zal aanstaande donderdag namelijk plaatsvinden. Daarbij heeft Sony alvast een tipje van de sluier gelicht over hetgeen we hierin mogen verwachten. In deze tweede State of Play krijgen we namelijk de eerste beelden van een nieuwe titel te zien, evenals een uitgebreid kijkje op MediEvil.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  please laat het dan iets van naughty dog zijn….

  Laat maar een nieuwe reeks van avonturen games ala uncharted zien. Dat zou wederom weer zeer welkom zijn. En het team van N.D. is daar gewoon het beste in.

 2.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: ik hoop dit ook Chilloz.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  @CHILLOZZ: Ik denk dat Naughty Dog momenteel vooral druk bezig is met The Last of Us 2 en we daar voorlopig (helaas) weinig anders van kunnen verwachten. Daarnaast gok ik sowieso dat dit een wat kleinere titel zal zijn, maar wie weet… 🙂

 4.   
  mattioza's avatar

  @CHILLOZZ: Zou best straf zijn. Is sprake van de eerste beelden van een nieuwe game en Naughty Dog is toch echt wel volop bezig met The Last of Us Part II.
  Wie weet is het een goed moment voor de aankondiging van Horizon Zero Dawn 2, al wachten ze daar misschien liever mee rond de periode van E3.
  Ben sowieso benieuwd naar de 2de State of Play, in de eerste werd misschien niets wereldschokkends getoond, maar blijft boeiend om te kijken/volgen.

 5.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Leon 2.0: ‘
  sja maar hoevaak is tlou2 nu ook al niet uitgesteld…

  Bedoel maar volgens mij sws al 2 jaar op rij bij de E3… mensen lekker ophypen maar wanneer de game nu uitkomt kan nog geens mens zeggen….

  Ook zo frustrerend als je dan elke week een mail krijgt van een gamingwebshop waarin ELKE week tlou2 in staat….. serieus… Maak daar eens reclame voor als er een definitieve release datum van bekend is..

  Daarom zei ik toen al. E3 is leuk en aardig maar IMO moeten de games dan ook wel dat jaar uitkomen. Anders is het een beetje nutteloos om daar al mensen op te hypen en reclame te maken als je dat volgend jaar weer wilt doen… Kijk kwa consoles/pc/laptop vind ik dat wat anders…. Al hedden die doorgaans ook niet veel langer dan een jaar nodig. als hij aangekondigd word is het vaak dat het dat jaar wel uitkomt of iig binnen t jaar…

  en begrijp me niet verkeerd ik heb ook zeeeeeeer veel zin in tlou2 echt wel. ben zwaar fan van de games van N.D. Die hele uncharted reeks heb ze allemaal en ook dubbel in de zin van zowel op ps3 als ook op ps4. baalde er ook flink van dat uncharted gestopt is…

  een nieuwe reeks of complete nieuwe reeks zou voor mij een systemseller zijn voor ps5.
  heb nu zoiets van ps5… nahhh niet nodig.. speel laatste tijd zowat alleen maar op PC… maar als N.D. met nieuwe avontuur spel zou komen op ps5…. dan zou dat voor mij doorslaggevend zijn

 6.   
  Ruben1985's avatar

  Persoonlijk hoop ik op iets van Sucker Punch.
  Ghost of Tsushima, een release datum, iets… please, pretty please…

 7.   
  mattioza's avatar

  @CHILLOZZ: Voor zover ik weet is er nooit een releasedatum voor The Last of Us 2 meegedeeld. We kunnen dan ook moeilijk over een uitstel spreken. Het was ook geen realistische gedachte dat de game voor 2019 zou verschijnen, dergelijke games hebben toch wel 3 jaar ontwikkeltijd met volle focus nodig. Met die denkwijze is het dan ook onwaarschijnlijk dat Naughty Dog nog een andere grote game gaat uitbrengen binnen de 3 jaar. Maar staat nu wel 99% vast dat TLOU2 in 2019 gaat komen.
  @Ruben1985: De kans is groot dat Ghost of Tsushima ook voor 2020 zal zijn. Misschien een PS5 launch-titel, wie weet.