MediEvil remake toont zijn ondode smoel in eerste trailer

Na een grote hoeveelheid bevestigingen en teasers, heeft Sony dan eindelijk de remake van MediEvil onthuld met een gameplay trailer. De hack-and-slash action-adventure is zichtbaar opnieuw in elkaar gezet en laat je nu Dan’s avonturen in 4K ervaren.

MediEvil volgt de avonturen van Sir Dan, een ridder uit Gallowmere die het onfortuinlijke lot had te sterven in een gevecht tegen Lord Zarok. Wanneer die schurk honderd jaar later een leger ondoden maakt om opnieuw Gallowmere binnen te vallen, brengt hij per ongelijk ook Sir Dan tot leven. Het is tijd om je eigen dood te wreken!

Het origineel verscheen in 1998 en werd al eerder van een remake voorzien in de vorm van MediEvil Resurrection op de PlayStation Portable in 2005. Het gegeven dat MediEvil (opnieuw) een remake krijgt voor de PlayStation 4, verklaart ook waarom het origineel niet één van de twintig games is die op de PlayStation Classic staan.

MediEvil moet in 2019 verschijnen op de PlayStation 4.

 1.   
  Jerry97's avatar

  YES YES YES! Ik ben zo blij dat er een remake komt van deze game. MediEvil heb ik vroeger gespeeld op de psp en wat was dat vermakelijk zeg. Ik kan niet wachten om deze weer te spelen.

 2.   
  mmx's avatar

  @Jerry97: ik vond het ook altijd leuk

 3.   
  MikeGevers's avatar

  MediEvil is zo’n game die ik altijd al heb willen spelen, maar waar ik nooit aan toe ben gekomen, zowel het origineel als de remake. Hopelijk komt daar met deze remake eindelijk verandering in.