Kijk hier de State of Play-uitzending van Sony terug

Eind vorige week aangekondigd, nu alweer voorbij: de eerste State of Play-uitzending van Sony. Op een Nintendo Direct-achtige manier kondigde Sony nieuwe games en software aan voor de PlayStation 4 en PlayStation VR.

De verwachting was dat ook onder meer Death Stranding, Ghost of Tsushima en The Last of Us: Part 2 de revue zouden passeren, maar dit bleek helaas niet waar. Wel hebben we nieuwe beelden van onder meer Days Gone en Mortal Kombat 11 te zien gekregen.

Bekijk hieronder de uitzending terug!

 1.   
  mmx's avatar

  Ik zou graag kijken maar helaas .jammer dan zie ik het morgen wel

 2.   
  jorden1506's avatar

  Nou geen LoU2 en geen Death Stranding. Rip

 3.   
  tranceguy's avatar

  Afvoeren die crap. Dit is zo niet des Sony’s. Gewoon PSX 2019 dan maar SOP is gewoon een sruk piece of crap.

 4.   
  kiesmaarwa's avatar

  20 minuutjes ook echt maar? Erg teleurstellend als dit de E3 moet vervangen.. 0 ‘grote’ aankondigingen, alleen maar nieuwe footage van al bekende grote games en dan een berg VR games, waar je het grootste gedeelte van je user base niet eens mee aanspreekt (en die games zien er nog steeds niet dusdanig goed uit om mensen over de streep te trekken zo’n ding te kopen). Ik had hier meer van verwacht.

 5.   
  OnOwned's avatar

  @kiesmaarwa: Ja ik ben ook teleurgesteld. Ik vind deze stijl wel een dikke prima. Net als een Nintendo direct, lekker tempo geen gekke poespas. Alleen mogen ze de volgende keer wel wat beters te vertellen hebben.
  @tranceguy: Ik snap de heftige reactie niet echt. Ik ga er niet vanuit dat Sony op deze manier een nieuwe console bekend gaat maken. Die shows komen wel. Alleen heb ik liever dat ze met shows en dit soort filmpjes komen, als er ook daadwerkelijk wat te vertellen valt. Maakt Xbox zich meestal ook schuldig aan met die Inside Xbox filmpjes. Veel teasen, weinig te vertellen.

 6.   
  darroox's avatar

  Ik vindt het aanbod heel erg tegenvallen en ik vraag me af of je PS4 nog moet kopen of houden ??

 7.   
  mmx's avatar

  Ik heb het net gezien.maar ik vind het aanbod ook niet echt geweldig.

 8.   
  mattioza's avatar

  Ik vond de aanpak en content wel goed. Je mag dit ook niet zien als hun E3 presentatie, ze pakken uit met verschillende State of Play uitzending dit jaar, moeten Sony ook niet alles meteen verschieten. Je moet ook rekenen dat ze erg willen inzetten/investeren op PSVR en het dan ook willen promoten, dat is logisch. Als ze trailers van VR games niet in dergelijke shows steken, verkoopt PSVR gewoon niet. Hoop wel dat er dit jaar ook nog een fysiek evenement is a la PlayStation Experience, met de aankondiging van de PS5… of sterke content waarvan we echt worden weggeblazen.