PlayStation komt volgende week met nieuwe State of Play-uitzending

Het werd al enige dagen gespeculeerd, maar nu is de aankondiging dan eindelijk daar. PlayStation komt volgende week met een nieuwe State of Play-uitzending.

PlayStation komt ditmaal met liefst twintig minuten aan beelden vol met nieuwe games, aankondigingen van releasedatums en natuurlijk spiksplinternieuwe gameplaybeelden. Verwacht deze editie echter geen nieuwe aankondigingen rondom de PlayStation 5.

Nadat de vorige uitzending volledig in het teken stond van The Last of Us Part 2, lijkt Ghost of Tsushima deze keer de game te zijn die in de spotlights gaat staan. Zo doet een geüpdatet playlist op het YouTube-kanaal van PlayStation in ieder geval blijken.

De laatste State of Play-uitzending van het jaar 2019 is volgende week dinsdag, om 15:00 Nederlandse tijd, te volgen via Twitch, YouTube, Twitter en Facebook.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.