Servers Burnout Paradise sluiten voorgoed

Treurig nieuws: de gameservers van Burnout Paradise gaan na tien jaar voorgoed uit. Op 1 augustus van dit jaar gaan de stekkers uit alle servers en komt er een einde aan dit tijdperk. Een game die meer dan tien jaar eigen gameservers heeft is redelijk uniek te noemen en zeker voor een game van Electronic Arts.

Gelukkig is er niet alleen maar treurig nieuws; de game blijft offline uiteraard speelbaar en de gameservers van Burnout Paradise Remastered zullen gewoon netjes online blijven. Eerder werd bekend dat ook de gameservers van Driveclub, Driveclub Bikes én Driveclub VR op zwart gaan.

Burnout Paradise kwam in 2008 beschikbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Niet veel later, in 2009, kwam de game voor pc beschikbaar.

 1.   
  JustB's avatar

  Heb vroeger de Burnout serie echt grijs gespeeld maar, in vergelijking met anderen, werd ik zelf niet zo heel warm van Burnout Paradise, maar zal aan mij liggen denk ik :p

 2.   
  Overload14's avatar

  @JustB: Je bent niet de enige. Burnout was één van de weinige racegames waar ik echt plezier mee had ( waarschijnlijk omdat je elkaar gewoon kon kapotrijden in dit spel ) Maar Paradise vond ik zelf ook heel teleurstellend vergeleken met de vorige games.

 3.   
  JustB's avatar

  @Overload14:
  Goed om te horen dat ik niet de enige ben… haha!

 4.   
  Overload14's avatar

  @JustB: Opzich was Paradise niet echt een slecht spel. Het enige waar ik mij aan stoorde was de open wereld. Nouja de manier waarop je vrij was om je eigen pad te kiezen tijdens het racen. Volgens mij heb ik meer races verloren omdat ik iedere keer wel ergens de verkeerde straat inreed.

 5.   
  JustB's avatar

  @Overload14:
  Normaal vind ik open wereld juist geweldig, alleen pastte het idd voor mijn gevoel ook niet echt bij de Burnout games