Staat Burnout Paradise op het lijstje voor een remaster op PlayStation 4 en Xbox One?

Het is inmiddels al wat jaren geleden dat we een succesvolle game van ontwikkelaar Criterion Games hebben gezien, waarschijnlijk zijn dat Burnout Paradise en Need for Speed: Hot Pursuit uit respectievelijk 2008 en 2010 geweest. En er bestaat nu een kans dat er van Burnout Paradise in 2018 een remaster komt voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Natuurlijk heeft Criterion ook Battlefield: Hardline en de Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission ontwikkeld, alsook meegeholpen aan Star Wars: Battlefront 2. En de ontwikkelaar claimt zich alleen te focussen op de meest recente Star Wars-game, maar er bestaat toch een kans dat we Burnout Paradise weer onder de knoppen krijgen.

Despite no indications of EA, and even Criterion Games’ denials on its official Twitter account during the course of this year, claiming to be only focused on the development of Star Wars Battlefront II, it is possible that Burnout Paradise will win a remastered version for PS4 and Xbox One in 2018.
Op een spreadsheet is de remaster te zien voor PlayStation 4 en Xbox One, al blijven het nog steeds geruchten. We zullen op een officieel statement van Electronic Arts of Criterion Games moeten wachten. Maar hé, het zijn de jaren van de remasters en volgend jaar is Burnout Paradise tien jaar, so why not?

Ga je volgend jaar graag terug naar het paradijs van Burnout of liever niet?

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  als een remaster komt voor de pc haal ik hem weer

 2.   
  tebannet's avatar

  Hoop liever Burnout 3: takedown 😆

 3.   
  Leukste's avatar

  tebannet schreef, "Hoop liever Burnout 3: takedown 😆 "

  Inderdaad, waar is Burnout 3: Takedown ?
  Lazy Generation!

 4.   
  LightFasher's avatar

  heb best wel weer een keer zin in die game.

 5.   
  tranceguy's avatar

  Laat maar komen idd!