Het beste voor BioWare… | Gamersnet Podcast #55

Ook deze week staat de Gamersnet Podcast weer klaar je weekeinde in te wijden, met in aflevering #55 een kleine backlog in het verschiet! Onze Amador schuift wederom aan om Sekiro: Shadows Die Twice nog eens goed te bespreken, terwijl Peter eindelijk losbreekt over Battlefield 5: Firestorm. Samen met Tom laten ze die games (en meer) de revue passeren…

Ondertussen drukken we namelijk ook een punt op Tom Clancy’s The Division 2 en diens geslaagde “game as a service“-aanpak. Iets dat we niet konden zeggen over BioWare en hun Anthem, waar deze week een haast vernietigend verslag de ronde deed. De legendarische studio lijkt flink in de penarie te zitten…

Dat alles (en natuurlijk meer dan genoeg chaotisch gewauwel) is nu te beluisteren in een kersverse Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    kanniet's avatar

    Even nog reageren op Firestorm, mooie BR modus, ik heb alleen een probleem dat deze gekoppeld is aan je weekly challenges.
    Zelf geen goede BR speler dus deze beloningen kan ik vergeten.