Verschillende games van Bethesda komen naar Steam

Uitgever en ontwikkelaar Bethesda heeft aangekondigd dat ze diverse games naar Steam gaan brengen. Momenteel zijn deze games alleen verkrijgbaar via de digitale winkel van Bethesda zelf. Concreet gaat het om Rage 2, Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot en DOOM Eternal. Bovendien zal Fallout 76 ook verschijnen via Steam, hetzij later dit jaar.

Vorig jaar werd de pc-versie van Fallout 76 exclusief uitgebracht via de winkel van Bethesda zelf en was de verwachting dat alle pc-versies van de ontwikkelaar via de eigen winkel verkrijgbaar zouden zijn. Dit blijkt na dit nieuws dus niet meer het geval te zijn.

Bethesda kwam vandaag al eerder in het nieuws, omdat de ontwikkelaar codes beschikbaar stelde van Morrowind die helemaal niet blijken te werken. Als gevolg werd Bethesda publiekelijk bestookt met klachten.

 1.   
  DennieBroertjes's avatar

  Zijn ze er achter gekomen dat steam toch ff wat beter werkt dan hun eigen launcher om te verkopen

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Misschien Morrowind dan ook maar daar weggeven? Heb gehoord dat de keys van Steam het doorgaans wel goed doen.

 3.   
  BozeBever's avatar

  Hoe lang gaat het nou duren voordat Bethesda in ziet dat het falen van Fallout76 helemaal niets met hun eigen launcher heeft te maken maar met de kwaliteit van het spel en de reactie op de community naderhand?