Meerdere games dit weekend gratis te krijgen op Steam

De Epic Games Store staat natuurlijk bekend om het wekelijks weggeven van gratis games, maar grote concurrent Steam kan er zo nu en dan ook wat van. Zo ook dit weekend: waar Epic het teleurstellende NBA 2K21 opvolgt met het toch al goedkope (of zelfs gratis) Among Us, geeft Steam nu twee grote games weg. Wel zijn deze titels al wat ouder, dus de kans bestaat dat je ze al hebt.

Het gaat allereerst om Company of Heroes 2 en de uitbreiding Ardennes Assault. Zeker de base game is al regelmatig voor niets weggegeven, maar ondergetekende wist toch mooi het DLC-pakket binnen te harken.

Naast de WO2-RTS is ook Little Nightmares gratis aan je collectie toe te voegen. Deze horrorgame wist in 2016 de titel voor beste indie-game in de wacht te slepen en kreeg bovendien maar liefst vier BAFTA-prijzen. De game kreeg een vervolg dat afgelopen februari is verschenen.

Beide acties zijn alleen dit weekend geldig. Ga jij dit weekend opvullen met een van deze twee games? Of heb je nog andere pareltjes voorbij zien komen? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren