Ontvang gratis game op pc bij The Division 2 pre-order

Ubisoft geeft een gratis game weg voor pc-gamers die The Division 2 reserveren voor 14 maart. Je krijgt de keuze uit Watch Dogs 2, Ghost Recon Wildlands of Far Cry Primal.

Mocht je de game niet willen reserveren, maar wel willen uitproberen? Er is een open beta onderweg die loop van 1 maart tot en met 4 maart. Mocht je echt alles willen weten over de game? Onze Tom schreef voor onze Fast Forward-reeks een The Division 2 preview. Heb jij zin in de game? Laat het ons vooral weten in de reacties.

 1.   
  Dedsec's avatar

  En dan zeggen ze dat iedereen gelijk is, maar PC gamers krijgen weer een speciale behandeling.

 2.   
  sjaak19832015's avatar

  @Dedsec: Pc gamers lopen hier toch ook niet te klagen omdat we geen Kingdom Hearts 3 hebben. Zo is er voor iedereen wel iets om over te klagen dus maargoed.

 3.   
  Heccer's avatar

  @sjaak19832015: Idd zoals ik morgen maar via epic Metro op me pc moet spellen. Leven is zo zwaar als gamer tegenwoordig. 馃槈

 4.   
  Dedsec's avatar

  @sjaak19832015:

  Want die kregen wij gratis ??

 5.   
  Heccer's avatar

  @Dedsec:
  Nee was het maar zo feest steam
  En epic zijn game winkels op het net op je pc games via mee te spelen. En dit spel was eerst via steam maar gaat nu alleen via epic. Google maar ff epic steam metro en je hebt wel wat te lezen of YouTube wat te kijken.

 6.   
  TheBandage9172's avatar

  @Dedsec: Playstion moet zeker niet klagen, want zij kregen RDR2, Spiderman en op COD BO4 krijgen zij de updates een week eerder…
  Dus ik denk niet dat er iets te klagen valt.