Battlefield 5 singleplayer onthuld met epische trailer

Zoals eerder al aangekondigd is vandaag de officiële singleplayer trailer van Battlefield 5 verschenen. Tot voor kort werd enkel gesproken over de veelbelovende multiplayer, maar bleef het stil rondom de aanwezigheid van Battlefields eigen campagne, die van de War Stories.

Middels een epische aaneenschakeling van cutscenes en gameplay mogen we voor het eerst kennismaken met de War Stories van de vijfde Battlefield. Bereid je voor op wat hevige, symfonische muziek en zeker een dozijn prachtige explosies:

In de trailer zien we eerder onthulde locaties als Frankrijk en Noorwegen, maar ook voorheen nog ongeziene woestijnlocaties, alwaar een avontuur in tanks plaatsvindt.

Zoals eerder al te zien was, is het de Britse acteur Mark Strong die het narratief voor de singleplayer voorziet, en ja; ook zijn baritone stem mag de epische trailer gepast verrijken.

Battlefield 5 verschijnt 20 november aanstaande op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Oorspronkelijk had de game vandaag al moeten lanceren, maar de releasedatum werd enkele maanden geleden uitgesteld.

Meer weten over de verwachtingen voor de multiplayer van de nieuwste Battlefield? Check ook onze uitgebreide Battlefield 5 Open Beta preview voor onze bevindingen op het WOII-slagveld.

 1.   
  Linkje's avatar

  Ziet er heel tof uit. Hopen dat deze langer is dan in Battlefield 1.

 2.   
  mmx's avatar

  Mijn stoel staat al klaar om aan te vallen.

 3.   
  mmx's avatar

  @Linkje: helemaal mee eens linkje

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  Battlefield 5 wordt mijn game! Kan niet wachten tot ie uitkomt!

 5.   
  Turk–Life's avatar

  @PSPfreaky:

  Lijkt Tom Cruise wel