DICE en EA doen vandaag Battlefield 5 singleplayer uit de doeken

Ze werden even in mysterie gehuld, maar vandaag gaan ze dan toch echt uit de doeken; de singleplayer-gerichte War Stories van Battlefield 5. Middels een tweet van gisteravond kondigden DICE en EA de onthulling aan, samen met niemand minder dan de imposante Britse acteur, Mark Strong.

Strong fungeert als een stemacteur voor de War Stories, en met de video in de tweet hebben we alvast een eerste indruk van wat ons zoal toegeroepen zal worden in de verhalende modus. Schijnbaar moeten we vaker op “de fucking objective spelen”:

Hoe laat de reveal precies zal volgen, is nog onbekend. We zitten in ieder geval kort op de nieuws, dus houd gedurende de dag Gamersnet in de gaten.

Battlefield 5 verschijnt 20 november op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Oorspronkelijk had de game vandaag al moeten lanceren, maar de releasedatum werd even geleden uitgesteld.

Sindsdien hebben we wel een beter beeld van de WOII-shooter kunnen krijgen, waarvan akte in onder meer onze uitgebreide Battlefield 5 Open Beta preview.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Had eerlijk gezegd weinig hype of hoop voor de War Stories, maar Mark fucking Strong? Die man is een (ondergewaardeerde) held. Heel gaaf dat ze zijn gruwelijke stem hebben kunnen regelen voor de opnames.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Die guy is cool. Hij heeft wel een beetje een ego, dus hij had nooit met Rockstar kunnen samenwerken Kappa

 3.   
  mmx's avatar

  Ik zit er al klaar voor kom maar op .dit word goed in november.

 4.   
  WesterW's avatar

  Op de objective spelen? Wat een zeldzaam en schattig vertoon van onschuld. Dat vertrouwen in de mensheid ben ik na Overwatch allang verloren. Gelukkig gaat het hier dan ook om de singleplayer, waar dergelijke mythes nog wel kunnen worden vereerd.