Review: FIFA 19

Na onze avonturen met PES 2019 mochten we ook nog eens vervroegd los met FIFA 19! Aanstaande 28 september verschijnt het voetbalspel, maar wij hebben nu al een uitgebreid oordeel erover klaarstaan van onze Amador!

Wat is er precies nieuw aan de FIFA-formule, en maakt de franchise daarmee de juiste stappen om concurrentie als Pro Evolution Soccer te snel af te zijn? Samen met Tom velt Amador zijn oordeel in deze uitgebreide FIFA 19 videoreview!

Meer weten over de nieuwste FIFA? Check ook Amadors volledige FIFA 19 review in tekstvorm of vertel ons wat je wilt weten over de game!

 1.   
  Kauwgom's avatar

  Bij gamekings zeggen ze dat de gameplay sneller is… wat is het nou? Ik neig gamekings te geloven aangezien het ‘echte mannen’ zijn zoals Peter heeft gezegd.

 2.   
  OnOwned's avatar

  @Kauwgom: Aangezien jij je gedraagt als een klein meisje vind ik het toch logischer als je deze review geloofwaardiger vindt….

 3.   
  Kauwgom's avatar

  @OnOwned: Je review klopt feitelijk niet wat natuurlijk niet oke is.

 4.   
  OnOwned's avatar

  @Kauwgom: Nou. Ik ben benieuwd, wat klopt er niet en wat heb je zelf allemaal al gespeeld om dat te onderbouwen? Ik ben oprecht benieuwd, want misschien heb ik idd wat gemist of verkeerd begrepen.

 5.   
  RLXTR's avatar

  @Kauwgom: Ik weet niet of het nog steeds zo is, maar gamekings heeft jaren programma’s gemaakt met in de aan- en afkondiging “Dit programma is mede mogelijk gemaakt door EA sports”. Ik weet niet hoe serieus je ze dan nog moet nemen.
  Dat hele gender en seksualiteit gebeuren zit je wel hoog hè? Wat mij betreft kan dat maar 2 oorzaken hebben. Je komt uit een dermate orthodox milieu dat ik me serieus afvraag of je wel op internet zou mogen komen. Of, en dat acht ik het meest waarschijnlijk, je moet zelf nog uit de kast komen. In dat laatste geval hoop ik dat je er zo snel mogelijk aan toe bent. Niets vervelender dan worstelen met jezelf.
  Voor de rest zou ik zeggen, reageer gewoon inhoudelijk op de content en probeer voor je verdere frustraties meer gepaste plekken te vinden.