BioWare bevestigt demo voor Anthem

Vanaf maart 2019 kunnen we aan de slag met Anthem, het nieuwste project van ontwikkelaar BioWare. Fans kunnen voor die tijd al een voorproefje verwachten, want men heeft bekendgemaakt dat Anthem een demo krijgt. In gesprek met game director Jonathan Warner werd duidelijk dat Anthem voor het grote publiek geen beta maar een traditionele demo krijgt.

Warner vertelde dat men de game gaat testen met besloten alpha’s. BioWare wil alleen niet de illusie wekken dat het grote publiek vlak voor de launch nog heel veel invloed heeft op de game. Vandaar dat men het niet over een beta heeft, maar gewoon van een demo spreekt.

Ah, a demo. You’re going to have opportunities to play the game early and we want to talk about that at PAX. […] I think there’s some weirdness in there. We’re going to be testing the game in closed alphas, and then the stuff that is out to the public is a demo.

Tijdens PAX West zal BioWare meer bekendmaken. Goed nieuws voor alle fans van Anthem, want dat evenement vindt al over een week plaats. Misschien dat we dan ook iets meer horen over de beloofde focus op het verhaal, na de missers met Mass Effect: Andromeda.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Yessss, dit zie je tegenwoordig veel te weinig… Vroeger had bijna elke game wel een demo maar nu niet meer… Mooie methode voor iedereen om een voorproefje te krijgen of ze de game wat vinden zonder dat het je wat kost.

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Heel tof dat ze een demo doen! Eindelijk dat je een beetje weet wat je koopt.

 3.   
  rolf1977's avatar

  Aaahhh demo’s goude tijden waren dat toen nog

 4.   
  DonderVuist's avatar

  Maar wat is de release nou dan de ene zegt 22 februari 2019 jullie zeggen maart 2019 :s anyway schiet nou maar op dan speel ik de demo wel blauw tot de release 😀

 5.   
  Heccer's avatar

  @DonderVuist:
  22 Feb komt ie de dag van days gone. En metro. Lekker dagje dus.

 6.   
  DonderVuist's avatar

  @Heccer: holy crap gaat mijn beurs niet blij mee zijn die dag 😛