Anthem verschijnt in maart 2019

Begin dit jaar werd bekend dat Anthem uitgesteld werd naar begin 2019 en Electronic Arts heeft nu een concretere releaseperiode voor ons, namelijk in maart. Dit wist Blake Jorgensen, de CFO van EA, te vertellen tijdens een investeerdersvergadering.

EA wil Anthem nog net in het huidige fiscale jaar uitbrengen, wat waarschijnlijk goed is voor de investeerders. Tevens moet in dit fiscale jaar ook de nieuwe Battlefield verschijnen, naar verwachting Battlefield 5, en de geruchten gaan dat de shooter in oktober uit komt. Tot slot lanceert EA uiteraard de jaarlijkse sportgames. FIFA 19, NBA Live 19, NHL 19 en Madden NFL 19 verschijnen allemaal dit jaar.

Anthem verschijnt dus in maart 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Heccer's avatar

  Goed voor de investeerders ook goed voor de game We zullen zien

 2.   
  mattioza's avatar

  Zeker leuke releaseperiode. God of War en dergelijke heeft bewezen dat release in de eerste helft van het jaar, en dus niet in drukke oktober-december periode, zeker geen nadeel hoeft te zijn voor de verkoopcijfers. Benieuwd om meer van Anthem te zien op E3 volgende maand!

 3.   
  BozeBever's avatar

  Iets zegt mij dat dit een uitstelgame gaat worden. Iets met verwachtingen en kwaliteit…

 4.   
  tranceguy's avatar

  Een beetje laat want had dit jaar makkelijk gekund maargoed als ie dan echt maar komt want zit erop te wachten en niet zo’n beetje ook.

 5.   
  tranceguy's avatar

  BozeBever schreef, "Iets zegt mij dat dit een uitstelgame gaat worden. Iets met verwachtingen en kwaliteit…"

  Eerder een awesome game….

 6.   
  mattioza's avatar

  tranceguy schreef, "Een beetje laat want had dit jaar makkelijk gekund maargoed als ie dan echt maar komt want zit erop te wachten en niet zo’n beetje ook."

  Dit jaar zou in mijn ogen niet realistisch geweest zijn, we hebben er te weinig officiële video’s van gezien. Moet ook een grote game gaan worden en gezien de setting zullen heel wat mensen die Mass Effect: Andromeda (release maart 2017) gemaakt hebben, ingezet worden voor de ontwikkeling van Anthem. In dit opzicht is het positief dat ze toch niet in de val trappen om rap rap te releasen eind 2018.