Call of Duty-franchise telt meer dan 188 miljoen verkochte games

Call of Duty wordt erkend als de best verkopende first-person shooter-franchise aller tijden. Alle verkopen tot juli 2014 bij elkaar opgeteld, heeft de franchise meer dan 188 miljoen games aan de man gebracht. Om iets preciezer te zijn: 188.900.000 verkochte games. De verkoopcijfers sinds juli, inclusief de verkopen van Call of Duty: Advanced Warfare, zijn hierin niet meegenomen.

Call of Duty maakte zijn debuut in 2003 voor de pc. Inmiddels zijn we 21 games, expansions en spin-offs verder, waarbij zowel de games als de vele edities van betaalde DLC het bijzonder goed hebben gedaan. Ook Advanced Warfare kan rekenen op zeer goede verkoopresultaten sinds de game vorige week verscheen.

  1.   
    Mandamo's avatar

    En deel 1 vind ik nog steeds het tofst!

  2.   
    Nitrix31's avatar

    Wouw, gewoon wouw! Al had ik het vertrouwen in de game een tijd lang verloren. Nu met Advanced Warfare is dat vertrouwen weer terug. Hopelijk kunnen ze dit vasthouden. EN hopelijk krijgen we weer een keer een gouwe ouwe WW2 CoD. We zullen zien! ๐Ÿ˜†

  3.   
    3333/3333's avatar

    Mandamo schreef, "En deel 1 vind ik nog steeds het tofst!"

    Helemaal mee eens, wat een tijdloze game blijft dat. Gaat nooit vervelen.

  4.   
    FireBallz's avatar

    ik hoop op een World War Cod, dat lijkt me een goede reden om weer een een CoD te kopen. Met dat futuristische shit heb ik niks.

  5.   
    sthij's avatar

    ”JaChKa1802″ schreef, "Met dat futuristische shit heb ik niks."

    Daarom heb jij ook een watch dogs profiel foto. ๐Ÿ˜›

  6.   
    Hillianii's avatar

    Modern Warfare 2 ๐Ÿ˜ณ