Ontwikkelaar Call of Duty: Advanced Warfare heeft extreem veel zin in nieuwe game

Ontwikkelaar Sledgehammer Games leverde vorig jaar met Call of Duty: Advanced Warfare een solide deel af in de beroemde/beruchte franchise. Inmiddels werkt men al weer geruime tijd aan een nieuwe game en studiobaas Glen Schofield laat weten “fucking stoked” te zijn voor dit nieuwe project.

Details over de volgende game van Sledgehammer gaf Schofield niet, maar Schofield steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken:

De kans lijkt groot dat het een nieuwe Call of Duty betreft. Schofield liet al weten dat men goed luistert naar feedback van spelers.

Wellicht een direct vervolg op Advanced Warfare? Of liever iets anders? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Throbert's avatar

  Vervolg zou natuurlijk leuk zijn om zo de afwisseling in de franchise te houden. We kunnen ook hun gecancelde Vietnam game kunnen verwachten.

 2.   
  Downzilla's avatar

  Pls geen jetpacks Pls geen jetpacks Pls geen jetpacks Pls geen jetpacks Pls geen jetpacks Pls geen jetpacks Pls geen jetpacks

 3.   
  Bosnegert's avatar

  of ik nou aw een solide deel kan noemen twijfel ik aan. Wat een zaadspel wat dat na een tijdje. al die jetpack shit en met een uav van de enemy was je kansloos ook al die schijtcampers of de spawnkills op bepaalde maps. ging gewoon te ver. als ze een vervolg deel maken maak het dan meer gebalanceerd pls

 4.   
  Hillianii's avatar

  aub iets anders dan de toekomst, BO III mag wel klaar zijn.

 5.   
  Neolite's avatar

  Can’t talk about the game but we listened and I am so f*%#=ing stoked about this one.

  Nou ik dus totaal niet… wat mij betreft stoppen ze er even een paar jaar mee. Vervolgens komt men maar mooi terug met een uitstekende game die wel zoden aan de dijk zet.

 6.   
  PaNNa's avatar

  Het zal weer wat worden, die futuristische sh*t waar niemand een moer om geeft. BO3 gaat nog net.. Maar Advanced Warfare was een gigantische flop imo. Na de MW-reeks is het loodrecht bergaf gegaan.

 7.   
  mmx's avatar

  Geen toekomst oorlog a u b geef ons de oude vijanden maar terug =beter 🙂

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  So fucking stoked brah. Totally rad dude.

 9.   
  Ippon99's avatar

  vietnam zou super cool zijn

 10.   
  Mjolnir's avatar

  Laat ze hun lol maar hebben dan, als ze er zelf maar plezier in hebben. Ik koop er geen meer. De lol is er na de 1e Black Ops wel af, en die was eigenlijk al niks meer…