Reckoning DLC Advanced Warfare volgende maand naar PlayStation 4

Waar het Call of Duty-nieuws de afgelopen dagen volledig draait rond de beta van Black Ops 3, is er ook nieuws te melden over de game van vorig jaar: Call of Duty: Advanced Warfare. Activision heeft namelijk bekend gemaakt wanneer de laatste DLC genaamd Reckoning verschijnt voor pc, PlayStation 3 en PlayStation 4. Dit zal gebeuren op 3 september aanstaande.

Naast de nieuwe maps Overload, Quarantine, Fracture en Swarm, kunnen spelers ook het slotstuk in het Exo Zombies-verhaal spelen. Hierin dienen Lennox, Lilith, Decker en Kahn de bron van de zombie-uitbraak definitief te vernietigen.

Uiteraard is de DLC beschikbaar voor iedereen die een Season Pass heeft voor Call of Duty: Advanced Warfare. Ook is deze los te downloaden.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Weet niet of het in deze game was , maar het zombie gedeelte vergeleken met Bo en Bo2 viel me serieus tegen imo

 2.   
  Papachico's avatar

  PaNNa schreef, "Weet niet of het in deze game was , maar het zombie gedeelte vergeleken met Bo en Bo2 viel me serieus tegen imo"

  Kan best kloppen aangezien de gehele game tegenvalt.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Dus als je hem op Xbox hebt heb je pech?!

 4.   
  Throbert's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Dus als je hem op Xbox hebt heb je pech?!"

  Nee? Hij is al een tijdje uit voor Xbox. Cod heeft (tot BO3) een deal met Xbox om alle updates en DLC als eerst aan de Xbox consoles te gunnen.