Zombies-modus Call of Duty: Advanced Warfare niet exclusief voor Season Pass

Vorige week lekten er beelden uit over zombies in Call of Duty: Advanced Warfare en er komt dus een Zombies Mode aan voor de vandaag verschenen shooter. Retailer GameStop heeft aangegeven dat deze modus alleen te krijgen zal zijn als je de Season Pass voor Advanced Warfare aanschaft. Dit is niet waar.

Players will be able to access the zombies content via DLC, same as in prior years.
Volgens Kyle Walker, een woordvoerder van Activision, komt er over een tijdje een Zombies Mode uit die als DLC te koop zal zijn. Deze modus is dan dus apart aan te schaffen, of je krijgt hem uiteraard als je de Season Pass hebt. In de komende weken zullen we meer horen over zombies in de nieuwe Call of Duty.
The Season Pass is just another offer to get all DLC at a discounted rate. Season Pass is not the only way to get Zombies.
Verwacht woensdag onze review en vrijdag onze video review van Call of Duty: Advanced Warfare. En kijk vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur naar Friday Night Live, waar we de shooter zullen streamen.

Call of Duty: Advanced Warfare is vandaag verschenen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc.

  1.   
    kristianH's avatar

    Vind het alsnog ruk dat je zombie mode als dlc moet kopen en dat het niet in de vanilla game zit.. maar goed het blijft activision dus was te verwachten.

  2.   
    FireBallz's avatar

    ze moeten een voorbeeld nemen aan Treyarch, die het er gewoon gratis als mode instopt en dus meer fanboys krijgt 😆

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Dit is precies het goede voorbeeld dat deze game zo uitgemolken is als het maar zijn kan 👿

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Wel erg zuur dat deze niet gewoon bij de game inbegrepen zit. Vind de COOP (survival mode) die er nu is namelijk niet echt leuk. Zombies daarentegen lijk me wel erg leuk. Maar om hier weer extra geld voor te betalen. Ik weet het nog niet. Ik heb namelijk ook Premium voor Battlefield 4 gekocht daar waar ik alleen nog maar de standaard maps speel en geen enkele DLC echt leuk vindt.