Call of Duty: Advanced Warfare wordt met 14 mappen verscheept

De release van Call of Duty: Advanced Warfare nadert en dus krijgen we ook stukje bij beetje wat meer informatie. Michael Condrey van ontwikkelaar Sledgehammer Games heeft via Twitter wat details van de nieuwe Call of Duty naar buiten gebracht.

Zo laat Condrey weten dat Advanced Warfare met 14 mappen voor de multiplayer wordt verscheept. Dit aantal is inclusief de map Atlas Gorge, een remake van de map Pipeline uit Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze map is gratis voor gamers met een Season Pass of kopers van de Limited of Atlas Editions van de game.

Daarnaast bevestigde Condrey dat speciale items die je via Supply Drops vergaart meegenomen worden als je besluit om naar een nieuw Prestige-level te gaan. Je dient nog wel opnieuw de diverse wapens vrij te spelen, maar speciale items die je eenmaal hebt bemachtigd zijn daarna meteen weer inzetbaar.

Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt 4 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

  1.   
    azociaal's avatar

    ik ben vooral benieuwd naar de pc versie van deze game. Aangezien ghosts helemaal geflopt is voor de PC.
    iemand enig idee waarom ghosts zo geflopt is voor de pc? want ik vond hem best goed maar hij werd amper gespeeld waardoor de servers nooit goed vol zaten en het lang duurde voordat ik een match had.

  2.   
    GirlPredator010's avatar

    Vet, kan niet wachten !! 😆

  3.   
    gatemaster64's avatar

    azociaal schreef, "ik ben vooral benieuwd naar de pc versie van deze game. Aangezien ghosts helemaal geflopt is voor de PC.
    iemand enig idee waarom ghosts zo geflopt is voor de pc? want ik vond hem best goed maar hij werd amper gespeeld waardoor de servers nooit goed vol zaten en het lang duurde voordat ik een match had."

    bijna niemand kon hem draaien. onder andere ik en een vriend van mij.
    en ik speel nu shadow of mordor op high settings.

    de game was gewoon verschrikkelijk geoptimaliseerd voor de pc.
    de game leek over het algemeen misschien ook wel aardig,maar als niemand hem kan draaien, heeft het ook niet veel zin meer.

  4.   
    irubenox's avatar

    Amerika is nu dus eig in CoD aan het veranderen? De meedte mensen daar hebben al geweren.