Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Call of Duty: Advanced Warfare Story Trailer

In de campaign van Call of Duty: Advanced Warfare speelt het internationale militaire bedrijf ATLAS een grote rol. Gaan ze te ver of beschermen ze de mensheid? Een eerste indruk is in deze trailer te zien!

  1.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Stel je eens voor hoe gaaf een WWII shooter zou zijn met deze graphics.. of ben ik de enige die het jammer vond dat World at War de laatste WWII Call of Duty was? Dit ziet er ook gaaf uit hoor, zeker met Kevin Spacey, maar vrijwel alle shooters spelen zich nu af in de (nabije) toekomst. Ik was altijd gek op de grimmige sfeer van de oude COD games, dus van mij mag er wel wat meer afwisseling wezen.

  2.   
    420blazeit's avatar

    BABI-PANGPANG schreef, "Stel je eens voor hoe gaaf een WWII shooter zou zijn met deze graphics.. of ben ik de enige die het jammer vond dat World at War de laatste WWII Call of Duty was? Dit ziet er ook gaaf uit hoor, zeker met Kevin Spacey, maar vrijwel alle shooters spelen zich nu af in de (nabije) toekomst. Ik was altijd gek op de grimmige sfeer van de oude COD games, dus van mij mag er wel wat meer afwisseling wezen."

    Dacht er ook al aan bij deze trailer. Dat betekend wel een stap terug qua wapens (stuk minder) en perks en al die zooi. Wat ik niet zo erg vind, gewoon wat meer skill, ipv killstreaks en perks.

  3.   
    Hillianii's avatar

    Ze mogen zelfs terug naar WW1 man ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Free Roamer's avatar

    WW2 setting barebones

  5.   
    ShadyXL's avatar

    Ik moet zeggen dat de singleplayer toch best leuk klinkt tot nu toe. Hopelijk is ie beter dan Ghosts.

  6.   
    Moon-Hero's avatar

    Damn. Ik was al een lange tijd geleden terug gestapt van de COD franchise, maar ik moet zeggen, ik ben een enorme fan van sci-fi. De futuristische setting spreekt mij dan ook ter zeerste aan! Activision, laat dit alsjeblieft waar zijn zoals in de trailers. ๐Ÿ˜›

  7.   
    Denny91's avatar

    Helemaal met BABI PANGPANG eens!! Bijna alles is tegenwoordig schieten in de toekomst

  8.   
    Musicman88's avatar

    Ziet er wel weer vet uit, maar wat BABI-PANGPANG zegt, een goeie WWII shooter met deze graphics zou ik niet afslaan! ๐Ÿ˜€