Concept art van gecancelde third-person Call of Duty-game in Vietnam

Sledgehammer Games maakte zijn debuut met Call of Duty: Modern Warfare 3, maar dat was niet de eerste COD-game waar de studio aan werkte. Nog vóórdat het Infinity Ward assisteerde bij de ontwikkeling van de derde Modern Warfare-titel, werkte het namelijk aan een third-person Call of Duty die zich afspeelde ten tijde van de Vietnamese Oorlog.

We wisten al dat Sledgehammer in het verleden heeft gewerkt aan een gecancelde Call of Duty, maar dankzij concept artist Eddie Del Rio kunnen we nu eindelijk een eerste blik werpen op de titel. Del Rio, bekend van onder andere Godzilla en Star Citizen, onthulde namelijk drie tekeningen die hij in 2009 maakte voor de game.

De Call of Duty-game werd uiteindelijk gecanceld toen Sledgehammer de kans kreeg om mee te werken aan Modern Warfare 3. Dat vinden wij stiekem wel een beetje jammer, want een third-person Call of Duty in de twintigste eeuw klinkt ons als muziek in de oren.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    OllieDenZotn's avatar

    Zat inderdaad potentieel in!

  2.   
    Rudizo18's avatar

    Jammer mooie concept art :/

  3.   
    3333/3333's avatar

    Meer third person shooters zou sowieso goed nieuws zijn. Vietnam is ook al een tijdje niet meer zo populair als setting.

  4.   
    Sa.'s avatar

    Jammer! Maar aan de andere kant staat CoD er ook wel om bekend dat ze de main-stream gamer willen pleasen. Kleine veranderingetjes (vinden de MS gamers al heel wat meestal) toebrengen en vooral vasthouden aan de standaard CoD formule. Opsich geen slechte marketing strategie, want die game verkoopt heel erg goed!

  5.   
    djonnieboy97's avatar

    mooie art
    maar als call of duty third person word ga ik het niet spelen want dat vind ik echt k*t spelen