Twitch binnenkort in handen van Google?

Een succesvol nieuw concept dat door een grootmacht wordt opgeslokt, het behoort inmiddels tot de orde van de dag. Volgens de laatste berichten staat Google op het punt om game live streaming- platform Twitch over te nemen. Google zou bereid zijn om hiervoor een miljard dollar uit de beurs trekken.

De deal is volgens de laatste berichten aanstaande en zou op naam komen te staan van YouTube, het bedrijf dat sinds 2006 al in handen van Google is. Wanneer de deal doorgang vindt zou deze de grootste uit de geschiedenis van YouTube worden.

We wachten gespannen af. Naar alle waarschijnlijkheid horen jullie vandaag nog meer.

  1.   
    Dannytjuh's avatar

    Oh god. Nu gaan ze om de maand de layout veranderen en Google door je strot duwen.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik ben benieuwd hoe het gaat worden. Hopelijk komen er geen problemen met live streams die via Twitch of Youtube live gaan.

  3.   
    DexMax's avatar

    Ik zou het niet eens een heel slecht idee vinden. Google heeft met YouTube natuurlijk een schat aan kennis en ervaring met streamen. Daarbij komt dat ik de streams van Twitch niet altijd even soepeltjes vind verlopen.

  4.   
    mattioza's avatar

    Volgens mij is de grootste reden waarom mensen naar twitch gaan om te streamen, dat ze weg willen van google/youtube. En nu gaan ze twitch doodleuk gaan opkopen, top actie! 😛

  5.   
    Goldcobra's avatar

    “If you can’t beat them, join them,” of in dit geval “If you can’t beat them, buy them.”

  6.   
    3333/3333's avatar

    DexMax schreef, "Ik zou het niet eens een heel slecht idee vinden. Google heeft met YouTube natuurlijk een schat aan kennis en ervaring met streamen. Daarbij komt dat ik de streams van Twitch niet altijd even soepeltjes vind verlopen.
    "

    Mee eens, zal de kwaliteit ten goede komen.

  7.   
    Broodbeleg's avatar

    Hopelijk veranderen ze het niet dat je enkel kan reageren met een G+ account, dat je je echte naam moet opgeven als je inlogt, dat de streams zonder waarschuwing offline worden gehaald omdat ze hun eigen muziek afspelen maar een bot het herkent als copyrighted muziek. Of het streamen wordt gewoon ruk in het algemeen. Het is niet voor niets dat streams op youtube helemaal niet populair zijn en die bij Twitch wel. Youtube kan niet eens normaal een video laden als je deze pauzeert, hoe willen ze dan ooit streams ondersteunen? 🙄

  8.   
    Tadao's avatar

    Ik mag hopen van niet!

    Ik zie het al voor me.. Copyright strikes tijdens streams van een game

  9.   
    Noice!'s avatar

    1 miljard.. Absurd. Natuurlijk zorgt Twitch voor een hoop data verkeer, maar de doelgroep is relatief beperkt. Het is wel een doelgroep die adverteerder bijna niet meer weten te bereiken, maar 1 miljard is gewoon wanhopig.

  10.   
    desxeon's avatar

    Google+ integratie here we come…

  11.   
    ShadyXL's avatar

    Zolang ze maar niet Google+ ermee mengen vind ik het goed. Google zou inderdaad de kwaliteit van Twitch een duwtje kunnen geven. 1 miljard lijkt me toch een beetje te veel voor Twitch.