Rapper Logic sluit miljoenencontract met Twitch

Dat er veel geld te verdienen valt met het streamen van videospelletjes, dat is inmiddels geen geheim meer. Zo stapten Twitch-iconen Ninja, Shroud en King Gothalion voor miljoenen dollars over naar het binnenkort gesloten Mixer. Maar Twitch sluit zelf ook contracten en heeft nu een flinke deal gesloten met de rapper Logic.

Daarmee komt een einde aan ze muziekcarrière van Sir Robert Bryson Hall II. Hij was al enige tijd actief op Twitch en wist in die tijd 65.000 volgers te vergaren, alsook ruim anderhalf miljoen views. Voor Twitch-begrippen is dat niet eens zo heel veel, maar toch krijgt Logic een flinke som geld: volgens de rapper zijn er zes nullen mee gemoeid. Het lijkt er dan ook op dat Twitch gokt dat de kijkersaantallen flink zullen stijgen nu het de exclusieve uitzendrechten op de rapper heeft.

Overigens stond Logic ook als muzikant bekend als een nerd. Zo schreef hij een ode aan Super Mario World. Vandaag vindt zijn eerste stream als Twitch-partner plaats, waar hij naar verluidt zijn nieuwe en laatste album zal laten horen: No Pressure.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren