Pre-order Call of Duty: Advanced Warfare en ontvang content voor Ghosts

Het is in de game-industrie gebruikelijk om mensen die een game pre-orderen bepaalde extra’s in dat spel te geven. We zien echter zelden dat een uitgever pre-orderaars beloont met DLC voor het vorige deel uit de serie.

Call of Duty: Advanced Warfare is zo’n uitzondering, want als je de game pre-ordert bij de Amerikaanse winkelketen GameStop ontvang je het “Call of Duty: Advanced Warfare Personalization Pack” voor Call of Duty: Ghosts. Deze bundel bevat onder andere een exclusieve playercard en een vette skin voor je wapens.

Onderstaande video toont gedetailleerd wat je precies van dit personalisatiepakket kunt verwachten. Of we deze actie ook in Europa kunnen verwachten, is vooralsnog onbekend.

  1.   
    Overload14's avatar

    Ik vind deze actie toch wel een beetje vreemd..

  2.   
    Dynastickiller's avatar

    Zegt er een met een dansende banaan al profiel pic ;p haha. Maar je hebt wel gelijk rare pre order bonus ๐Ÿ˜›

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Ach, die hoef ik niet. Ik speel Ghosts amper.

  4.   
    thijsknvb's avatar

    hahaha wat een slechte pre order content. Ik zou op zen minst nog content willen van advanced warfare en niet van ghosts. Ik vind het ook maar rare content.

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Ze zijn de wanhoop nabij

  6.   
    Overload14's avatar

    Dynastickiller schreef, "Zegt er een met een dansende banaan al profiel pic ;p haha. Maar je hebt wel gelijk rare pre order bonus ๐Ÿ˜› "

    Ik discrimineer niet tegen dansende bananen ze zijn zeer belangrijk voor deze samenleving.. ๐Ÿ˜›
    En het had een betere actie geweest als je dan die skins nog kon gebruiken in de nieuwe COD maar als deze alleen bruikbaar zijn in Ghosts is het maar vrij nutteloos..

  7.   
    D_Dog's avatar

    Dit vind ik toch wel naar het trieste toe gaan.