Nieuwe Call of Duty krijgt subtitel Advanced Warfare; trailer en releasedatum vrijgegeven

Hoewel Activision gisteren nog liet weten dat de nieuwe Call of Duty aanstaande zondag onthuld zal worden, blijkt de uitgever zich na een lek daar niet helemaal aan te houden. De eerste details van de Call of Duty uit handen van Sledgehammer Games zijn namelijk al bekendgemaakt. De shooter heeft de subtitel ‘Advanced Wars’ en zal zich dan ook in de toekomst afspelen. Daarnaast blijkt dat er een belangrijke rol weggelegd zal zijn voor een private military corporation (huurlingen-organisatie):

Call of Duty: Advanced Warfare envisions battlegrounds of the future, where both technology and tactic have evolved to usher in a new era of combat for the franchise.
Ook de releasedatum van Call of Duty: Advanced Wars is inmiddels onthuld, het spel zal vanaf 4 november in de winkels liggen. Advanced Wars zal verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. Dit blijkt onder andere uit de onderstaande afbeelding.

Hierbij zal ontwikkelaar High Moon verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van Call of Duty voor de vorige generatie consoles, aldus Twitteraar Super Annuation. High Moon Studios is vooral bekend van zijn Transformers-games, de meest recente titel van de studio was Deadpool:


  1.   
    Hitman047's avatar

    Heh, en Microsoft heeft de co-marketing rechten nog steeds stevig in handen?

    Niet zo subtiel ook. ๐Ÿ˜‰

  2.   
    Hillianii's avatar

    lol

  3.   
    lassieman's avatar

    Trailer ziet er wel nice uit, maar eerst de reviews afwachten.

  4.   
    Leukste's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Heh, en Microsoft heeft de co-marketing rechten nog steeds stevig in handen?
    Niet zo subtiel ook. ๐Ÿ˜‰ "

    Als het zo wordt afgebeeld valt dat niet echt te ontkennen ook. ๐Ÿ˜ณ

  5.   
    Koen's avatar

    Kevin Spacey ๐Ÿ™‚

  6.   
    Sa.'s avatar

    Ziet er tot nu toe hetzelfde uit als de afgelopen 4 jaar, maar ik wacht het af!

  7.   
    Basman01's avatar

    licht het aan mij of hebben ze dingen van titanfall ovegenomen (hoger springen, jetpack boost ,etc.)? of oordeel ik nou te snel ๐Ÿ˜€

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik ben benieuwd wat ik van dit deel moet verwachten. Modern Warfare 3 en Ghosts vond ik twee matige delen. De Black Ops franchise en Modern Warfare 1 en 2 waren erg goed. ๐Ÿ™‚ Nu dit deel next-gen wordt ben ik benieuwd maar om te horen dat Sledgehammer Games, die alleen de slechte Modern Warfare 3 heeft gemaakt, aan dit deel werkt, heb ik weinig vertrouwen in de game. Titanfall was tenminste vernieuwend, good work Respawn Entertainment! ๐Ÿ˜‰

  9.   
    MaxDamage_NL's avatar

    Call of America: Advanced Propaganda

  10.   
    Goldcobra's avatar

    Haha nice, Kevin Spacey for president