Batman vs. Superman uitgesteld

Slecht nieuws voor onze superhelden-fans, Batman vs. Superman is uitgesteld naar 2016. Warner Bros. is gestuit op enkele productieproblemen en wil de filmmakers de tijd geven hun ideeën volledig te realiseren. Aldus het statement van Warner Bros. betreffende het uitstel van de film.

Er wordt over het hele internet al druk gediscussieerd over de voor- en nadelen van het uitstel en ook oude geruchten laaien weer op. Zo zou Warner volgens sommige Batman vs. Superman tegelijk willen opnemen met de Justice League-film. Het uitstel van Batman vs. Superman zou ze hiervoor meer tijd geven.

De nieuwe releasedatum van de film is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Warner heeft namelijk bekend gemaakt dat Batman vs. Superman nu vanaf 6 mei 2016 in de bioscopen zal gaan draaien. Dit is niet alleen een enorme vertraging van zo’n tien maanden, ook komt de film dan tegelijk uit met een nog onbekende film uit Marvel’s Phase Three.

De oude datum van Batman vs. Superman wordt nu door Warner opgevuld met een nieuwe Peter Pan-film, uit handen van regisseur Joe Wright. Deze film draagt tot nu toe de titel Pan met zich mee en moet op 17 juli 2015 in de bioscoop verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren