Fable Legends definitief gecanceld

Vorige week leek het er even op dat Fable Legends een kleine kans had om gered te worden. Helaas bleek er geen waarheid achter dat verhaal te zitten. Gisteren zijn de servers van Fable Legends offline gegaan en heeft het team van Lionhead Studios afscheid genomen van de game.

Op de website van Fable Legends valt te lezen dat spelers die geld in de game hebben gestoken momenteel worden terugbetaald. Op je Microsoft-account kun je zien of het geld al is teruggestort.

Het team van Lionhead Studios bedankt ten slotte alle spelers voor hun betrokkenheid bij de ontwikkeling van de game tijdens de beta:

All of us here at Lionhead Studios would like to thank you for participating in the closed beta and being a part of the game’s development. All stories have to end eventually, but the memories of Heroic triumphs and Villainous plots will last forever. Thank you for your support – you are all Legends!
Ben jij teleurgesteld dat Fable Legends nooit het daglicht zal zien? Of had je weinig zin in de nieuwe richting die deze game nam in het Fable-universum? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  djonnieboy97's avatar

  R.I.P

 2.   
  WauWsy's avatar

  Ze hadden gewoon een nieuwe Fable game moeten maken als de voorgangers.. En ook deel 2 HD versie moeten maken waar zoveel mensen om vroegen.. Maja als je niet luisterd wat de mensen wille…

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😥