Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed III Tyranny of King Washington – Eagle Power Trailer

Eerder deze week toonden we jullie al de Wolf Power, vandaag is Connors gloednieuwe Eagle Power aan de beurt. Deze wordt in bovenstaande trailer uitvoerig uitgelicht.

 1.   
  SN0WIE's avatar

  Ik vond de wolf pack al vreemd en nu ook nog vliegen in een game als Assassin’s Creed? Dat haalt de hele lol van het klimmen en springen van het ene gebouw naar het andere gebouw weg.

 2.   
  Gunrunner120's avatar

  Rare zet van AC dit begint meer op de witcher te lijken ofzo met deze magische sh*t. Moest het niet realistisch zijn?

 3.   
  Aprotodon's avatar

  Dit past echt niet bij Assassins’ Creed. Als een vogel onzichtbaar worden? Als je Assassins’ Creed speelt wil je juist ZELF overal opklimmen. Vage zet van Ubisoft weer. 😕

 4.   
  cookymonster's avatar

  Ik begrijp wel dat mensen vinden dat het niet past enzo maar vergeet niet dat het zich een in een soort andere dimentie/alternatieve realiteit afspeeld. Ik vind het wel tof dat ze eens iets creatiefs proberen. En het geeft ook een zeer interresant verhaal weer vind ik.
  M.A.W. ik geef deze dlc zeker een kans 😉

 5.   
  Eichmann's avatar

  Ik weet het zeker , ik sla de hele dlc pack over.
  Ik vind dit geen toevoeging van de AC gamereeks.

  Dit is meer dingen toevoegen die juist niet reëel zijn terwijl de makers van AC zoveel mogelijk naar realisme streven in deze gamereeks.

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Eichmann schreef, "Ik weet het zeker , ik sla de hele dlc pack over.
  Ik vind dit geen toevoeging van de AC gamereeks.
  Dit is meer dingen toevoegen die juist niet reëel zijn terwijl de makers van AC zoveel mogelijk naar realisme streven in deze gamereeks."

  Volgens mij snap je niet wat de makers hiermee willen laten zien. Als je het doorhebt is dit de krachten waar indianen in geloofden. Dit was hun geloof en ze geloofden hier serieus erin, dat hun geesten in dieren kunnen gaan en de krachten van deze dieren konden benutten. Dus andere woorden is dat realistisch wat indianen dachten. Dit is dus symbolisch realistisch. Deze DLC is puur gemaakt wat er zou gebeuren als de krachten wat de indianen dachten en geloofden hoe het eruit zou zien. Plz mensen kijk is wat langer dan je neus lang is.

 7.   
  Goldcobra's avatar

  Zelfs al is het gebaseerd op indianenlegendes, dan nog past het totaal niet bij AC. Ubisoft probeert de AC juist zo veel mogelijk waarheidsgetrouw te maken, maar dit soort dingen hebben daar niks mee te maken. Daarom heten het btw ook legendes

 8.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Goldcobra schreef, "Zelfs al is het gebaseerd op indianenlegendes, dan nog past het totaal niet bij AC. Ubisoft probeert de AC juist zo veel mogelijk waarheidsgetrouw te maken, maar dit soort dingen hebben daar niks mee te maken. Daarom heten het btw ook legendes"

  AC was nooit 100% realistisch geweest. Je moet het zo zien dat Conor denkt deze krachten te beschikken en voelt het zo. Hij is 1 met het natuur want hij blijft een indiaan en is zo opgevoed. We zien het symbolisch omdat Conor in die trans zich bevind. Probeer mensen want minder nuchter te zijn en zich verplaatsen in Conor.

 9.   
  Bulletfox's avatar

  hmmmm tja realistich of niet…….beetje buitenbeentje dit