Assassin’s Creed 3 en Liberation komen mogelijk naar de Nintendo Switch

Hoewel vorig jaar nog bekend werd gemaakt dat er dit jaar geen nieuw deel van de Assassin’s Creed franchise zou verschijnen, heeft het er weliswaar toch alle schijn van dat binnenkort de Nintendo Switch voorziet gaat worden met liefst twee verschillende geremasterde Assassin’s Creed games.

Onder meer Tsjechische retailer HerníSvět heeft een pagina aangemaakt waarop deze games zijn te zien, zo heeft Redditor Nightmare666xD uitgevonden. Assassin’s Creed 3 zou samen met Assassin’s Creed Liberation zijn voorzien van een remaster en in een bundel worden verkocht voor ongeveer 35 euro.

De datum 15 februari is ook te zien, al lijkt dat eerder een tijdelijke invulling te zijn dan een echte concrete datum. Het is daarentegen zeker mogelijk dat de ‘Assassin’s Creed 3 Liberation Collection’ op die datum verschijnt, de Season Pass-houders van Assassin’s Creed Odyssey krijgen namelijk ook een remaster van Assassin’s Creed 3.

Gezien deze collectie dan zou moeten verschijnen over ongeveer twee weken, is het aannemelijk te noemen dat eerdaags meer nieuws naar buiten komt. Al is het vooralsnog beter om dit nieuws op dit moment met een flinke korrel zout te nemen.

 1.   
  pe-ah's avatar

  Waarom? Er komen echt teveel oude games naar de switch, dit is niet waarom ik een switch heb aangeschaft. Super jammer, we zijn ondertussen zo’n 2 jaar verder en voor mij nog weinig soeps voor de switch.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  @pe-ah:

  Er kwam sowieso al een remake aan dus naast de andere consoles komt hij ook voor de Switch. Niks raars aan toch? 🙂 De lijst met remakes is inderdaad wel erg lang, maar dat is bij de PS4 ook niet heel anders helaas.