Originele Assassin’s Creed 3 verdwenen van Steam

Assassin’s Creed 3 Remastered is afgelopen vrijdag verschenen en daarmee is meteen een einde gekomen aan de beschikbaarheid van de originele versie van de game op Steam. De verkooppagina is nog benaderbaar, maar de knop om de game te kopen lijkt te zijn verdwenen. Op verzoek van uitgever Ubisoft is Assassin’s Creed 3 niet meer te koop via de online winkel van Valve. Mocht je de game eerder al aangeschaft hebben, dan heb je gelukkig nog steeds de mogelijkheid de originele versie te downloaden.

Gelukkig zitten er ook enkele voor- en nadelen aan het niet meer beschikbaar zijn van Assassin’s Creed 3. Zo is het niet meer mogelijk dat je per ongeluk de verkeerde versie koopt, maar is het wel spijtig dat spelers niet meer kunnen kiezen of ze iets minder geld willen uitgeven voor grafisch een mindere ervaring. De verbeterde versie is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en bevat vooral opgepoetste graphics.

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Als ik de vergelijkingen zo zie vind ik het meer achteruit gegaan qua graphics. Characters kijken te dood uit hun ogen en zijn te bleek en ik heb 3 streams heel kort gekeken en 2x een bug voorbij zien komen dat alles rood is. Gewoon echt kwalijk dus die goedkopere versie was gewoon eigenlijk de goede.

  2.   
    Rolf Maas's avatar

    @fantasyfreak: Haha, ja.. brightness level stukje omhoog..