Releasedata Assassin’s Creed III: Tirannie van Koning Washington bekend

Bijna is het zover en kunnen wij de drieluik van Assassin’s Creed III DLC zelf spelen. De Tirannie van Koning Washington laat spelers een alternatieve geschiedenis van de Amerikaanse revolutie spelen waarbij Washington zichzelf gekroond heeft als koning. Eerder was al bekend gemaakt dat het eerste deel in de drieluik op 19 februari zal verschijnen en nu zijn ook de andere twee delen voorzien van een releasedatum.

– Episode 1: De Schande is verkrijgbaar voor Xbox 360® en Windows PC vanaf 19 februari en voor PlayStation® 3 vanaf 20 februari aanstaande.

– Episode 2: Het Verraad is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 19 maart en voor PlayStation 3 vanaf 20 maart aanstaande.

– Episode 3: De Verlossing is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 23 april en voor PlayStation 3 vanaf 24 april aanstaande.

De delen zijn los verkrijgbaar voor 800 Microsoft Points per stuk op € 9,99 via PS en PS3. Er is ook een season pass verkrijgbaar voor 2400 Microsoft Points of € 29,99. Een release op Wii U is ook aanstaande, al is daar nog niets over bekend.


Wij zijn onlangs aan de slag gegaan met de DLC en richting de release kun je een artikel en een GN ON TOUR verwachten over de Tirannie van Koning Washington.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik hou niet zo van season passen, maar bij deze bespaar je echt veel geld zeg!

 2.   
  evita's avatar

  lols ja, maar bij de season pass krijg je wel nog wat dingen voor de multiplayer ook 🙂

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Je bespaart wel 2 cent :DDDDDDD

 4.   
  Gunrunner120's avatar

  wtf niet te geul zijn ubisoft ik vindt 2 cent wel wat overdreven 😛