Nieuwe Spider-Man krijgt een jongere acteur

Sony Pictures en Marvel Studios zijn op zoek naar een jongere acteur voor de rol van Spider-Man. Er is door de filmstudio’s afscheid genomen van Andrew Garfield, de huidige Spider-Man. De plan voor de volgende films is namelijk om het personage Peter Parker terug naar de middelbare school te sturen.

De volgende namen worden overwogen voor de rol van Spider-Man: Dylan O’Brien (The Maze Runner, tv-serie Teen Wolf) en Logan Lerman (Percy Jackson, Fury). Voordat er een nieuwe Spider-Man gecast wordt wil Sony Pictures eerst een regisseur vinden voor de nieuwe superhelden-films.

In de nieuwe films zal het verhaal zich focussen op het personage en zijn tijd op de Midtwon High School. Hier zal het draaien om Peters lastige relatie met zijn medestudenten en het gevecht tegen de criminaliteit op school. In de stripboeken van Spider-Man is Midtown ook een belangrijke setting. In een aantal van de verhaallijnen keert het personage zelfs terug naar Midtown om les te gaan geven.

Sony Pictures moet opschieten met het vinden van een acteur voor de nieuwe Spider-Man. Voordat de nieuwe franchise gelanceerd wordt in 2017 wil Marvel het nieuwe personage ook al een rol laten spelen in Captain America: Civil War, die voor volgend jaar gepland staat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren