Officiële trailer van Uncharted-film gelekt

Lekken, uitgevers lijken er weinig tegen te kunnen doen. Nu iedereen een camera op zak heeft gebeurt het te pas en te onpas. Dat is soms naadje, maar soms is het fijn voor de mensen die heel saggerijnig worden van wachten. Die laatste doelgroep kan vandaag heerlijk opgewekt naar school/werk, want er is weer ergens een dik lek gesprongen. Deze keer betreft het de trailer van de Uncharted-film, waarin Tom Holland en Mark Wahlberg hun opwachting maken.

Wie een beetje bekend is met Uncharted herkent direct de referenties. Tom Holland als een zeer jonge Nathan Drake die ondersteboven aan wat cargo bungelt, de ‘onmogelijke’ sprong richting het vliegtuig waar die cargo uit dondert, en uiteraard een verplichte “Oh crap!”. Het komt allemaal voorbij. Een releasedatum ook, mocht je geïnteresseerd zijn. Let wel, het is off-screen beeldmateriaal, dus de pixeldichtheid is nogal ruk. Een ruwe parel, zullen we maar zeggen.

En daar heb je het. 18 Februari, ongeveer een half jaar later dan gepland. Maar, wat vinden we ervan? Kunnen we een beetje dealen met Tom Holland als Nathan? Is Markie Mark Wahlberg als Sully goed gecast? Verstond jij wel wat die Schotse gast uitkraamde? Vertel het ons. We beloven dat we je mening niet vroegtijdig zullen lekken.

 1.   
  ChielB's avatar

  Het valt of staat vooral bij het verhaal, of dat nog een beetje verrassend kan zijn. Voordat het een soort nieuwe National Treasure actie-avonturenfilm wordt. Twee prima acteurs sowieso, maar wat je nu in alle wazigheid ziet is vooral een hele hoop CGI.

  Voordeel van de twijfel voor nu… 🙂

 2.   
  tijn80's avatar

  @ChielB:
  Welke 2 bedoel je? Marky Mark, Tommy of Antonio. Als ik moet kiezen tussen die 3, ga ik voor Tom en Antonio.

  Mis een snor bij Mark