PS4-remasters van Uncharted 1, 2 en 3 binnenkort ook afzonderlijk te koop

Vorig jaar verscheen met Uncharted: The Nathan Drake Collection de volledige Uncharted-trilogie geremasterd voor de PlayStation 4. Hoewel dit natuurlijk een uitzonderlijk goede reden was om de eerste drie Uncharted-games te (her)beleven, zal niet iedereen de behoefte hebben gevoeld om weer aan de slag te gaan met zowel Uncharted: Drake’s Fortune, als Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake’s Deception.

Is het tweede deel bijvoorbeeld je favoriete deel en zou je enkel die nog in een opgepoetste versie willen spelen? Of heb je enkel het origineel gemist en zou je Drake’s Fortune graag nog eens op willen pakken. Dan is er nu goed nieuws voor je, want de PlayStation 4-remasters van de Uncharted-trilogie zullen vanaf 16 november ook los te koop zijn.

De prijs van de losse remasters is momenteel nog niet bekend. Aangezien de volledige Nathan Drake Collection momenteel zo’n 35 euro kost, lijkt een prijs van circa 15 à 20 euro per remaster aannemelijk.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Echt hele toffe games, al ruil ik ze nu in bij die Gamemania inruil actie. Want erg jammer dat de games geen multiplayer bevatten.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  mmmm in mijn ogen een flopper.

  Die hele collectie is al niet duur meer, Waarom zou je dan in godsnaam 1los deel willen kopen terwijl je voor niet veel meer alle delen [op 4 na] kunt krijgen.

  heel veel goedkoper zal het nooit worden dat kan gewoon niet gezien de kosten.

  Ik heb alle uncharted games gespeeld. op PS3 en heb evengoed de hele collectie ook op PS4 uncharted is en blijft toch DE mooiste exclusive game van playstation. beste game die er is…

 3.   
  mmx's avatar

  ik vind dit best slim alle deeltjes los helaas heb ik ze al maar toch leuk .

 4.   
  mattioza's avatar

  Best vreemd dat ze hier nog mee afkomen, net voor Uncharted 4 nog eens uitpakken met de losse delen zou begrijpelijk geweest zijn. Maar dit is toch wel echt de spreekwoordelijke mosterd en de maaltijd…

 5.   
  rude1980's avatar

  meh