Gamersnet Podcast #171 | Terug van vakantie!

Je weekend is weer in volle gang en dus schuiven je vrienden van Gamersnet weer aan om de wondere wereld der games te bespreken. Michiel is terug van vakantie en hij schuift digitaal aan bij Peter, om te spreken over Drenthe, koelkasten, geen vlees meer bij de KLM, Police Simulator, Fallout Shelter, Mass Effect 3, Star Wars-boeken en strips!

We bespreken Far Cry 6, hoeveel lijkt je gamepersonage op jou en nog veel meer!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als we straks onze prik hebben!

Ook krijg je in juni het grote Gamersnet Vakantieboek thuisgestuurd! Unboxing!

Word nu lid! De teller staat nu op:

57

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren