Far Cry 6 roadmap onthult Season Pass en post-release content

Ubisoft heeft alle post-release plannen voor Far Cry 6 bekendgemaakt. Niet geheel verrassend is er een Season Pass. Deze krijg je als je de Gold, Ultimate of Collector Edition van Far Cry 6 koopt. Uiteraard is de Season Pass ook los te kopen als je eerst de reguliere versie van Far Cry 6 aanschaft.

De Season Pass bevat drie episodes, waarin de eerdere slechteriken centraal staan: Vaas, Pagan Min en Joseph Seed. Deze personages worstelen blijkbaar met de ellende van hun eigen gedachten. Dit levert een zogeheten die and retry rogue-like spelmodus op. Je begint met slechts een pistool en moet nieuwe wapens en power-ups vinden om sterker te worden en dieper in de geest van de beruchte personages te kunnen afdalen. Dit alles moet je meer inzicht geven in de geschiedenis, persoonlijke demonen en motivaties van al deze oude tegenstanders.

De eerste Episde, “Vaas: Insanity” staat gepland voor november. Episode 2 “Pagan: Control” moet in januari 2022 verschijnen en Episode 3 “Joseph: Collapse” medio maart 2022.

Naast de betaalde uitbreidingen kent Far Cry 6 ook gratis nieuwe content na de release. Zowel om solo als in de twee-speler co-op te spelen, is de nieuwe content een mix van onder andere wekelijks nieuwe opdrachten om volgelingen van Antón Castillo uit te schakelen, speciale operaties in unieke nieuwe gebieden en bijzondere crossover missies. Deze crossovers bestaan uit bijzondere personages of franchises: Danny Trejo, Rambo en Stranger Things.

Er komt nog meer nieuwe content, aangezien het Far Cry 6 ontwikkelteam nog druk bezig is met het uitbreiden en verbeteren van heel veel content in de wereld van Yara.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor de pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.