Gran Turismo 7 beta test gespot op PlayStation website

Gas op de lolly! De kans lijkt groot dat binnenkort een Gran Turismo 7 beta test van start gaat. Via de officiële PlayStation website was namelijk enige tijd een speciale quest beschikbaar. Door enkele handelingen op de site te verrichten, kon je een code bemachtigen. Deze actie leek zich vooral op Italiaanse fans te richten, maar naar verluidt kon iedereen een code krijgen ongeacht je regio.

De precieze plannen moeten nog onthuld worden door Sony en ontwikkelaar Polyphony Digital, maar dat er een Gran Turismo 7 beta komt lijkt nu dus vrijwel zeker.

De vorige game uit de serie, Gran Turismo Sport op de PlayStation 4, had ook een beta test. Deze verscheen zeven maanden voor de release van de game. Het is dus geen onlogisch moment om op korte termijn met een beta te starten voor Gran Turismo 7.

Verder weten we nog niet veel van Gran Turismo 7 sinds de formele aankondiging vorig jaar juni. De game werd gepresenteerd als een PlayStation 5 exclusive, al benadrukte PlayStation Studios baas Hermen Hulst later nog dat de game ook voor de PS4 zal verschijnen. De release van Gran Turismo 7 staat gepland voor ergens in 2022.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren