Gran Turismo 7 onthuld voor PlayStation 5

Het was eigenlijk geen geheim meer dat Gran Turismo 7 een opwachting zou maken tijdens het PlayStation 5-evenement van afgelopen avond. Nadat het Australische Next Level Racing, een bedrijf die racesimulatie naar een hoger niveau brengt met uiterst luxe cockpits, het logo van Gran Turismo 7 per ongeluk naar buiten deed.

Daar deed de CEO van de Japanse ontwikkelaar Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, die achter de Gran Turismo-franchise zit, nog eens een schepje bovenop door nog even duidelijk te maken dat de PlayStation 5-evenement nog de volgende ochtend (in Japanse tijd) zou worden gehouden.

Nu is de kogel dan eindelijk door de kerk en is tijdens het PlayStation 5-event daadwerkelijk de volgende Gran Turismo-iteratie door Polyphony Digital uit de doeken gedaan.

Gran Turismo 7 verschijnt aan het einde van 2020, gelijktijdig met de PlayStation 5 waardoor het ook meteen een launchtitel voor het nieuwe systeem is. Wanneer de PlayStation 5 exact verschijnt, is voor het moment echter nog onduidelijk.

  1.   
    BozeBever's avatar

    Ziet er mooi uit. Daarnaast is GT op de consoles toch echt wel de race-game/sim to be en niet beschikbaar op de PC, waar toch wel de diehards zitten qua racing. Automobilista, Assetto Corsa… De rek is er qua graphics op dit moment wel een beetje uit met racetitels. Niet meer baanbrekend, maar een vervolg. Goede titel, maar blaast mij ook niet echt weg!

  2.   
    Turk–Life's avatar

    Nou wow. Precies t zelfde als fifa, de naam veranderen en hoppaaaa een nieuwe game.