Polyphony zegt sorry en maakt (bijna) alle GT7 spelers miljonair

Polyphony heeft spijt. Heel veel spijt. De GT7 ontwikkelaar had niet verwacht dat patch 1.07 zo ontiegelijk veel haat zou opleveren. Dus wat doe je dan? Je geeft iedereen 1 miljoen credits. Nou ja… iedereen? Bijna iedereen.

Alleen mensen die Gran Turismo 7 voor gisteren hebben gekocht, kunnen een bonus van 1.000.000 credits tussen de Roulette tickets terugvinden. Dit is Yamauchi’s manier van verontschuldigen, nadat de nerf van update 1.07 aardig wat stof deed opwaaien. Volgens de Gran Turismo grondlegger miste de patch behoorlijk het beoogde doel. Men wilde alleen maar het inconsistente beloningssysteem balanceren. Maar goed, met een meute boze racers achter je vodden kun je beter zorgen dat je dat zo snel mogelijk rectificeert. En dat doet men dus, wat terug te lezen valt op de site van Gran Turismo.

“Bedankt voor jullie steun en feedback voor Gran Turismo 7. Jullie mening wordt gehoord. Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor de frustratie en verwarring die vorige week werden veroorzaakt door onze updates. Niet alleen was de server niet bereikbaar, maar we hebben ook zonder duidelijke uitleg wijzigingen doorgevoerd aan de economie van de game.

We weten dat jullie meer verwachten van Gran Turismo. Als gebaar van goede wil, krijgen spelers die mogelijk de dupe waren een creditvoucher ter waarde van 1.000.000 credits*. Je vindt deze voucher binnenkort in je account. Log in voor 25 april om de voucher te verzilveren.”

Zoals Yamauchi al aangaf heeft GT7 een toekomstvisie. In die toekomstvisie komen ook plannen naar voren die het mogelijk maken om auto’s te verkopen, een missende feature waar ook wat vraagtekens bij werden gezet. Daarnaast zal een significante patch – welke begin april moet uitrollen – het gehele beloningssysteem op de schop gooien. Latere World Circuit race events gaan meer uitbetalen en ook online events moeten rendabeler worden. Voor het behalen van een Bronze of Gold resultaat krijg je straks ook meer credits.

Kijk, zo willen we het graag zien. Dat geeft ons weer een reden om GT7 op te starten. Wie die 1 miljoen wil claimen moet dat sowieso voor 25 april doen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren