Gamersnet Podcast #152 | Verrassing! Er komt een nieuwe Battlefield

Je weekend is weer begonnen en dus is het tijd voor je vrienden van de Gamersnet Podcast. Er wordt weinig gesproken over games, meer over verwend worden met werk, koffie, hoe het vroeger beter was en nog meer van dat soort dingen.

Tussen door wordt er wel een beetje gesproken over games. De heren hebben onder andere Valheim, Outriders, New Super Mario Bros. U Deluxe en Fallout New Vegas.

Tot slotte krijgen we binnenkort meer de zien van Battlefield!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Word nu lid! De teller staat nu op:

58

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren