Lek Sims 4: Ga lekker stofzuigen met de nieuwe kits

Wie dacht dat EA in 2021 wel klaar was met de Sims 4 heeft het vooralsnog goed mis. Nadat we in januari nog een paranormaal Stuff Pack kregen, is er alsnog meer onderweg. Volgens een groot lek gaat het om zogenaamde ‘micro-content’ in de vorm van kits. Kits, whut? We legen het je uit.

De kits zijn in feite kleine Stuff Packs. Ze bieden aan de hand van een thema een klein aantal nieuwe objecten aan. Het lijkt erop dat op de dag van release van de kits er drie verschillende kits zijn:


The Country Kitchen Kit biedt je, zoals de naam al doet vermoeden, een klein aantal aan landelijke keuken-objecten. Deze kit bestaat uit 15 nieuwe objecten.
Throwback Fit Kit heeft iets meer items. Deze kit geeft je toegang tot 23 nieuwe Create-a-Sim-items. Allemaal in een sportief stijltje.
-De Bust the Dust Kit staat, en I kid you not, in het teken van stof. Er zijn slechts vijf nieuwe objecten te vinden in deze kit, maar wat je wel krijgt zijn twee nieuwe levensdoelen waar je natuurlijk je hele leven al op hebt gewacht. Ook kan er een stof monster langskomen.

Het lijkt de bedoeling dat er vrij regelmatig nieuwe kits worden toegevoegd. Het enige wat het lek ons niet zegt is de prijs van een kit. Maar lang op een antwoord hoef je niet te wachten. Morgen worden de kits officieel bekendgemaakt door EA.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren